ʻO ke ʻano hoʻoponopono no ka wikiwiki o ka hānai ʻana i ke kaula (ka nui o ka lole)

ʻO ke ʻano hoʻoponopono no ka wikiwiki o ka hānai ʻana i ke kaula (ka nui o ka lole)

1. Hoololike anawaena o ka huila hiki ke hoololi e hooponopono i ka mama hanai, e like me ka hoike ana ma keia kii.Wehe i ka nut A ma ka huila hoʻololi wikiwiki a hoʻohuli i ka disc hoʻoponopono spiral luna B ma ke kuhikuhi o "+".I kēia manawa, e paheʻe i waho nā poloka sliding 12 i loko.I ka piʻi ʻana o ke anawaena o ka disc alumini hānai, hiki ke hoʻonui ʻia ka nui o ka hānai.E hoʻololi i ka ʻaoʻao o "-", a e paheʻe nā poloka sliding 12 D i ke kūlana o ke axis.E emi ana ke anawaena o ka disc alumini hanai, a e hoemi ia ka nui o ka hanai ana.Hiki ke hoʻololi ʻia ka disc alumini hānai mai 70mm a 200mm ke anawaena.Ma hope o ka hoʻoponopono ʻana i ke anawaena, e laka paʻa i ka nut luna A.

I ka wā e hoʻololi ai i ka pā hoʻoponopono luna, e hoʻāʻo e mālama i ke kaulike e like me ka hiki ke pale aku i ka paheʻe e puka ana ke kui E mai ka wehe ʻana mai ke awāwa (F/F2) i ka pā hoʻoponopono a i ʻole ka pā slot.Ma hope o ka hoʻoponopono ʻana i ke anawaena, e hoʻomanaʻo e hoʻoponopono i ke kāʻei o ke kāʻei.

1

A: Nut B: Kōpae hoʻopololei hoʻopololei C: Disk Slot D: Mea Paʻi E: Nail F: ʻAwāwa pololei F2: Hoʻoponopono i ka ʻāwī spiral.

2. E hoʻololi i ka lākiō hoʻoili kaʻa

Inā ʻoi aku ka nui o ka hānai ʻana i ka nui o ka hoʻoponopono ʻana o ka pā alumini hānai (nui a lawa ʻole paha), hoʻoponopono i ka nui o ka hānai ʻana ma ka hoʻololi ʻana i ka ratio hoʻoili ma o ka hoʻololi ʻana i ka mea hana ma ka ʻaoʻao haʻahaʻa o ka pā alumini.E wehe i ka wili A, e wehe i ka mea holoi a hoʻopaʻa i nā kolamu kumu C a me D, a laila e wehe i ka wili B, e hoʻololi i ke kaʻa, a e hoʻopaʻa i ka nati a me nā ʻehā ʻehā A ma hope o ka hoʻololi ʻana i ke kaʻa.

2

3. Hoʻoponopono i ka ʻāʻī o ke kāʻei hoʻouna wili

Ke hoʻololi ʻia ke anawaena o ka disc alumini hānai a i ʻole ke hoʻololi ʻana i ka ratio gear, pono e hoʻoponopono hou ʻia ke kāʻei hānai.Inā ʻoluʻolu loa ke kāʻei ʻana o ke kāʻei hānai ʻili, e paheʻe ana a nakiʻi ka ʻili ma waena o ke kāʻei a me ka huila hānai ʻili, e pohō ana i ka ulana ʻana.E wehe i ka wili hoʻopaʻa o ka huila hao hoʻoponopono, e huki i ka huila hao i waho a hiki i ka ʻoluʻolu kūpono, a laila e hoʻopaʻa i ka wili.

3

4. Ma hope o ka hoʻoponopono ʻana i ka wikiwiki o ka hānai ʻana, e hoʻololi ʻia ke ʻano o ka ʻili.E hoʻololi i ka wili hoʻoponopono (e like me ka hōʻike ʻana ma ke kiʻi ma lalo) a hoʻohana i ka ʻili ʻili e nānā i ke ʻano o kēlā me kēia awa hānai, e hoʻololi i ka wikiwiki o ka wili i makemake ʻia.

4

5


Ka manawa hoʻouna: Sep-26-2023
WhatsApp Online Chat !