Hōʻuluʻulu manaʻo e pili ana i ka ʻoihana lole

Ke holo nei nā kau ʻelua.Ma Malaki 4, ua mālama ʻia ka hālāwai wikiō 2022 o nā ʻelele o nā "ʻelua kau" o ka ʻoihana lole ma ke keʻena o ka China National Textile and Apparel Council ma Beijing.ʻO nā lunamakaʻāinana o nā kau ʻelua mai ka ʻoihana lole i lawe mai i ka leo o ka ʻoihana.I kēia manawa ua hōʻuluʻulu mākou i nā manaʻo maikaʻi a me nā manaʻo o nā lālā o ke komite ʻelele, a hōʻuluʻulu i nā huaʻōlelo 12 nui, i kūpono i nā keʻena ʻoihana kūpono a me ka poʻe heluhelu e ʻike wikiwiki.

2

ʻO nā hua'ōlelo nui no nā manaʻo maikaʻi:

● 1. Hoʻololi Kikohoʻe

● 2. Hui Pū ʻIa

● 3. E hoʻoikaika i ka mana palupalu o nā hōʻailona kūloko

● 4. E hoʻokō i ka “Kapona Pālua”

● 5. Kākoʻo i ka hoʻomohala ʻana i nā SMEs

● 6. E hoʻonui i ka noiʻi a me ka hoʻomohala ʻana a me ka hoʻohana ʻana i nā mea textile kiʻekiʻe

● 7. Hoʻoulu Talent

● 8. Hāʻawi i ka pāʻani piha i nā pono o nā hui ʻoihana a kūkulu i kahi kahua hoʻomohala ʻenehana

● 9. Hoʻopaʻa waiwai maka

● 10. E hoʻoikaika i ka ʻai pulupulu ma Xinjiang a hoʻoikaika i ka holo ʻelua

● 11. Hoʻomau

● 12. Kokua ka ho'oilina mo'omeheu 'ole i ka ho'ola 'ana i ke kua'āina

7

He ʻike nui ka symposium o nā ʻelele o nā kau ʻelua, a hāʻawi nā mea a pau i nā manaʻo he nui e pili ana i nā wahi wela o ka ʻoihana, ʻoi aku kekahi o nā manaʻo hou i kuhikuhi ʻia i ke kuhikuhi no ka hoʻomohala ʻana o ka Ministry of Industry and Information Technology.I nā makahiki i hala iho nei, ua hana ka Ministry of Industry and Information Technology i kekahi hana e hāpai i nā manaʻo i waiho ʻia e nā ʻelele o nā kau ʻelua.Ma ke kaʻina hana o ka hoʻolaha ʻana, ua hohonu ka manaʻo o ke aupuni i ka textiles, a ua hoʻopaʻa ʻia hoʻi ka ʻae ʻana i ka hoʻomohala ʻana i ka ʻoihana.

ʻO ka hui pū ʻana i nā wahi wela e pili ana i nā ʻelele, ua hoʻolauna ʻo Cao Xuejun i kekahi o nā hana e hoʻokō ʻia e ka Consumer Goods Industry Department of the Ministry of Industry and Information Technology.

4

ʻO ka mea mua, ʻo ia ka hoʻokē ʻana i ka hoʻololi kikohoʻe.E hoʻomau i ka hoʻoikaika ʻana i ke kūkulu ʻana i nā hale hana akamai hōʻikeʻike, hoʻolaha i nā hiʻohiʻona noi kikohoʻe, ʻoi aku ka nui o nā hiʻohiʻona pūnaewele ʻoihana 5G, hoʻoulu i nā paepae lawelawe lehulehu, hoʻolaha i ka hana akamai i loko o ka paka, a hoʻoikaika i ka hoʻokele waiwai.

ʻO ka lua, ʻo ia ka hoʻoikaika ikaika ʻana i ke kahua ʻoihana kiʻekiʻe a me ka hana hou o ke kaulahao ʻoihana.

ʻO ke kolu, ʻo ia ka hoʻolalelale ʻana i ka hoʻololi ʻōmaʻomaʻo a me ke kalapona haʻahaʻa.E hoʻoikaika hou i ka noiʻi holoʻokoʻa a kūkulu i kahi palapala alanui no ka hoʻololi kalapona haʻahaʻa o ka ʻoihana lole.E hoʻolalelale i ka hoʻolaha a me ka hoʻololi ʻenehana o nā ʻenehana mālama ikehu a hoʻemi i ka hoʻokuʻu ʻana, hoʻomohala i nā kūlana hoʻohana ʻana i ka ikehu a me ka hoʻokuʻu kalapona, a wikiwiki i ka hana hou ʻana i nā lole ʻōpala.

ʻO ka hā o ka hāpai ʻana i ka hoʻomohala ʻana i nā ʻoihana liʻiliʻi a me waena.Ma ke ʻano o nā kulekele, e hoʻomaikaʻi hou mākou i ka hoʻomohala ʻana i nā ʻoihana liʻiliʻi a me nā ʻoihana liʻiliʻi, e hoʻoulu ikaika i nā pilikua hou kūikawā a me nā mea hou, a hoʻomaikaʻi i nā mana lawelawe aupuni o nā ʻoihana liʻiliʻi a me nā ʻoihana liʻiliʻi.

ʻO ka lima, e hoʻomaikaʻi i ka lako kiʻekiʻe o nā huahana a hoʻonui i ka hoʻohana.E hoʻomaikaʻi i ka hoʻokūkū o ke kaulahao ʻoihana textile, hoʻolaha i ka lua ʻana, hoʻonui i ka lawelawe, a hoʻonohonoho i nā hana e pili ana i ka hoʻoikaika ʻana i ka hoʻohana ʻana me nā hui ʻoihana, nā hui kūloko a me nā ʻoihana.

Eia kekahi, i ka pane ʻana i nā manaʻo ʻē aʻe i waiho ʻia e nā lālā ʻelele, e hoʻoikaika ka Ministry of Industry and Information Technology i ka noiʻi ma ka pae aʻe, e hoʻoikaika e hana i kahi kūlana hoʻomohala maikaʻi aʻe no ka hoʻomohala ʻana i ka ʻoihana textile, a hāʻawi pū i nā lawelawe. no ka hooulu ana i ka oihana.


Ka manawa hoʻouna: Mar-09-2022